fbpx

Escriu aquí

Actualitat

10 raons per estudiar anglès des que som nens.

Compartir

Els éssers humans estem predisposats de manera natural per aprendre els idiomes com l’anglès quan som nens, ja que adquirim el llenguatge de forma innata. És a dir, no hem de fer l’esforç voluntari per aprendre sinó que ho adquirim a mesura que es desenvolupa la nostra estructura cerebral.

anglès 2
Per aquest motiu t’exposem 10 raons per les quals és beneficiós aprendre anglès des de petits:

1. Quan abans comencin a aprendre un idioma, millor serà el seu domini i pronunciació. Això es produeix perquè els nens, a mesura que van aprenent i adquirint experiència i maduresa a la seva vida personal, també ho apliquen quan es tracta d’aprendre vocabulari, expressions i altres formes culturals. Això no vol dir que a edats més adultes no es pugui aprendre sinó que a mesura que creixem cada vegada és més difícil adquirir la pronunciació d’un natiu.
2. Els nens tenen la capacitat de desenvolupar més d’un idioma de manera natural i sense frustracions. A mesura que ens fem grans aquestes capacitats comencen a declinar i cada vegada requereix més esforç i estudi constant.
3. Quan som nens no tenim vergonya, els nens aprenen sense tenir por a equivocar-se, per tant posen en pràctica allò que aprenen immediatament. Pels nens és emocionant mostra sobretot als pares el que han après.
4. Aprendre idiomes permet una millor maduració de totes les habilitats lingüístiques i cognitives que van adquirint els nens, així com les estratègies d’aprenentatge i creativitat.
anglès 15. En general millora el rendiment acadèmic. Estudis recents indiquen que estudiar més d’una llengua millora l’atenció i ajuda a exercitar la memòria. Per altra banda també permet desenvolupar les habilitats per pensar de manera creativa dels nens.
6. Els estudiants que saben diversos idiomes tenen molts avantatges a l’hora de l’elecció de carreres més endavant de la seva vida. Aquests nens tenen una idea més clara per dur a terme les tasques, treballs i exposicions a l’escola.
7. Com més joves siguin, més obert i dispostos estaran per acceptar costums d’altres cultures, ja que a través del contacte amb un altre idioma es desenvolupa l’habilitat de comunicar-se amb gent d’altres parts del món.
8. Els nens que estudien altres llengües han demostrat pensar diferent. Creen la consciència que viuen en un món globalitzat i per tant normalment tenen una ment molt més oberta davant de canvis.
9. Actualment, l’anglès és una eina universal per les comunicacions, transferències d’informació, pel món professional i per crear oportunitats. Per tant un nen que tingui el domini d’aquest idioma ja compta amb més possibilitats d’aconseguir la feina desitjada, ja que les empreses valoren molt aquesta aptitud de les persones.
10. Els nens tenen més temps lliure per l’aprenentatge, la seva ment està lliure de pensaments i preocupacions, per aquest motiu són capaços d’assimilar millor. Els nens gaudeixen d’aprendre alguna cosa nova, per això cal proporcionar-los un aprenentatge divertit.

A l’acadèmia British Council podràs trobar un programa educatiu perquè el teu fill aprengui anglès d’una manera lúdica i eficient. Si necessites més informació, no dubtis en contactar amb ells.

anglès 3

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.