fbpx

Escriu aquí

Actualitat

10 consells per vendre una casa

Compartir

Vendre una casa sempre és una transició difícil, sigui per la part financera o la sentimental. És un procés complex que pot portar molt de temps i maldecaps. En molts casos es converteix en tota una aventura on has de saber de tot, financer, màrqueting, lleis, etc.

Per aquest motiu Century 21 Espanya dóna 10 consells a les persones que estiguin pensant vendre casa seva:

Optimitza el preu de la venda: és important establir correctament el preu de casa teva per poder dur a terme una bona venda. Com més temps estigui la propietat en el mercat més difícil serà vendre-la perquè els compradors comencen a pensar que té algun problema. Per aquest motiu és essencial comptar amb un assessor de Century 21 que prepari una anàlisi comparatiu de mercat per el teu habitatge. Ell aconseguir fixa un preu just i competitiu d’acord amb tots els factors.

casa 1
– Prepara la casa per ensenyar-la: la forma de presentar l’immoble és essencial per tenir èxit o fracàs. Els assessors de Century 21 t’ajudaran a presentar l’immoble de manera que resulti atractiva al possible comprador, posant-li totes les facilitats.
– Maximitza la presència en el mercat: Els assessors de Century 21 usen la tecnologia més avançada per compartir referencies en una xarxa global.
– Preselecció de potencials compradors: permet estalviar temps i visites innecessàries. Cal seleccionar els compradors que poden estar realment interessats i que tenen els recursos suficients per realitzar la compra, d’aquesta manera t’estalvies perdre temps.
– Facilitar la relació amb el comprador: els compradors normalment estan més a gust amb els assessors immobiliaris que amb els propietaris. També és freqüent que prefereixin negociar el preu amb l’assessor per no sentir-se intimidats pel propietari

casa 2
– Protecció contra futures reclamacions: un contracte de compravenda mal fet pot conduir a costoses accions legals. És fonamental que tots els aspectes estiguin correctament protegits.
– Informació al comprador: els compradors prenen les decisions amb l’ajuda de molta informació, per això un assessor de Century 21 prepara la venda del teu habitatge reunint tota la informació relativa a tot el que envolta el teu immoble.
– Negociació professional: L’assessor intenta defendre els teus interessos, ell farà de mediador entre tu i el comprador.
– Garantia de privacitat, confidencialitat i seguretat entre venedor i comprador: la millor forma de garantir la teva seguretat és tenir un assessor de Century 21 al teu cantó, ja que potser incomode rebre persones estranyes a casa teva.
Accés a Century 21, la xarxa immobiliària més gran del món: el seu creixement es deu a experiència i profesionalitat.

casa 3

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.