fbpx

Escriu aquí

Eixample

10 bones raons per comprar a la zona alta

Compartir

Hi ha moltes i mot bones raons per comprar a prop de casa. Un dels grans valors de la ciutat i de la nostra cultura és el petit comerç, el comerç de proximitat. Sovint recorrem grans distàncies i donem moltes voltes per aconseguir productes que són molt a prop de casa nostra, a bon preu i que podem aconseguir fent un benefici a la nostra pròpia economia. Tingueu en compte aquestes deu raons quan sortiu de compres.

 

 1. Perquè comprar a prop de casa és molt pràctic. No cal creuar la ciutat per adquirir productes que venen a pocs metres de casa. Els diferents barris de l’Eixample són molt actius comercialment i us ofereixen tanta varietat que no una la podeu acabar.
 2. Perquè conèixer els interessos i les necessitats dels clients és part de la feina dels comerciants de proximitat.. Per això disposen d’una oferta personalitzada.
 3. Perquè és un comerç selecte i original. Cap altra barri de Barcelona pot vantar-se d’oferir productes i serveis de més qualitat que els comerços i centres de l’Eixample.
 4. Perquè shopping és molt més que triar i pagar. Sortir a comprar és sortir a esbargir-se i a l’Eixample us ofereixen suficients atraccions com per convertir les compres en un moment d’oci per a tota la família: parcs i jardins, tallers i galeries d’artistes, museus, teatres i cinemes.
 5. Perquè comprant a prop de casa fem una mica de vida social. Comprar no és només adquirir coses sinó també una forma de conèixer persones, comunicar-se, a vegades només és l’excusa per xerrar una estona. I aquest tracte només el trobareu a prop de casa.
 6. Per una qüestió d’accessibilitat. Per què els comerços de l’Eixample estan ben comunicats: en ferrocarrils, autobús, cotxe o fins i tot en bici si sou prou agosarats.
 7. Perquè els eixos comercials de l’Eixample són com grans centres comercials on podeu anar a passar la tarda tota la família. Amb la diferència que són centres comercials oberts i plens de botigues originals i diferents.
 8. Perquè podeu aprofitar per dinar o sopar en algun dels molts restaurants que trobareu. N’hi ha per a tots els gustos i tots els preus.
 9. Perquè contribuïu a promoure l’economia local. Els beneficis de les botigues de barri no acaben a Nova York, Londres o Pekin, es queden a les butxaques dels vostres veïns i conciutadans. Així és com prospera l’economia local.
 10. Perquè hi ha una gran oferta d’oci infantil. Centres cívics i altres entitats ofereixen una gran varietat d’activitats per als nens petits. Així, mentre estan distrets, pots aprofitar per comprar tranquil·lament.

 

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.