Escriu aquí

Compartir

rambla venda droga

Venda de droga a la ciutat

Aquesta setmana la Guàrdia Urbana ha detingut a tretze persones per un possible delicte de venda de drogues. Aquests delictes, s’han comés als carrers de Barcelona, concretament a la Rambla i els seus carrers pròxims.

Els delincuents tenien una manera singular d’actuar, ja que tot i que la venien pels carrers com fan moltes organitzacions cannàbiques, en aquest cas únicament es dirigien a vendre la droga a turistes. Aquests s’apropaven per veure què volien, i finalment els hi oferien la droga. Els principals compradors de la marihuana i cocaïna, eren joves turistes.

Enxampats amb rapidesa

Tot i així, cal dir que la Guàrdia Urbana, va detectar a aquests delinqüents de manera bastant ràpida, ja que també alguns dels que la van refusar, van informar a les autoritats que hi havia gent venent droga pels carrers, així també com els veïns que viuen per la zona i que moltestos amb la situació, també van informar a la policia sobre el problema.

Més enllà dels detinguts que passaran a disposició judicial, la Guàrdia Urbana està investigants si aquests delinqüents formen part d’alguna banda delictiva que es dediqui a la banda d’aquestes substàncies, ja que sospiten que realment són individus que no tenen la capacitat autònoma per tal de portar un negoci il·legal d’aquest tipus.

Anar amb compte d’ara en endevant

De moment no se sap res més, però de totes formes es creu que les bandes haurien ja actuat en altres ocasions i possiblement en territoris per arreu de Barcelona.

El que està clar és que aquest tipus d’activitats il·legals s’han de controlar des de l’arrel i sobretot arribar fins al final pel que als responsables. Més en aquest cas en concret, on lògicament, pot proporcionar una mala imatge de Barcelona i la seva gent, ja que a sobre cal afegir-li que els delinqüent només s’ho oferien als turistes.

Més enllà de tot això, caldrà esperar i veure si realment actuaven en bandes, ja que a més s’haurà de tenir en compte que no puguin afectar a la nostra pròpia gent, ja que segons algunes fonts, afirmen que el consum de drogra estava augmentant en els últims mesos.

Tags::

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *