Escriu aquí

Troben un paquet de droga en un moble a Sarrià

Compartir

paquet

No és cap spoiler de cap sèrie de narcotraficants ni de policies, és un cas real que precisament ha passat en el barri de Sarrià. Tot passa en una escola de música del barri, en la qual ningú s’imaginava que davant de la quotidianiat de rebre paquets de material i objectes, s’anaven a trobar una sopresa molt inesperada.

Un paquet dins d’un moble

El cas és que els que van obrir el paquet, es tractava d’uns mobles nous, on van veure que no hi havia precisament ni xilòfons, ni llibres, ni els estris per contruir el moble… Dins d’un dels calaixos del moble, hi havia droga. Un paquet de 10 quilograms de ketamina que va agafar per sorpesa a tots els que el van veure.

Seguidament, les persones involucrades van trucar als mossos d’esquadra per informar que s’havien topat amb un paquet que tenia indicis de portar substàncies prohibides, i en aquest cas droga. Posteriorment, els mossos van confirmar que es tractava d’aquesta droga, on hi havia una gran quantitat, valorada en més de 100.000 euros.

Després d’investigar, la policia va descobrir que aquella droga es va enviar per error a l’escola de música, i que el seu destinatari era un home americà, que havia de rebre el paquet infiltrat en un moble del mateix estil, en el seu domicili al barri de Sarrià. Aquest paquet que s’enviaba al barri barceloní, havia de ser exportat als Estats Units.

Perill de les substàncies

Tot i l’anècdota, és cert que gràcies a un error s’ha pogut aturar el tràfic d’aquesta substància il·legal, però que deixant de banda el to humorístic que pot tenir la història per la manera com s’ha desenvolupat, cal destacar la preocupació que aquest tipus de mercaderies s’hagin mogut pel barri, i que no és el primer cas en el que s’intercepten activitats d’aquest tipus.

En el cas de l’escola de música, exemplifica no només que aquestes activitats estan presents en alguns punts en concret i que es realitzen, sinó la facilitat amb la gent es pot en algunes ocasions, i en aquest cas concret qualsevol nen o menor d’edat podria haver-li passat sense tenir un clar coneixement sobre el que és realment i els perills que comporta una substància d’aquest tipus.

Aquesta anècdota ha servit per parar el que podria haver sigut un intercanvi de mercaderies que atentés en la salut públic i que per sort s’ha evitat, però a més també ha servit perquè es millori la vigilància sobre aspectes com aquests, en els que som conscients que l’activitat no és molt elevada però sí que hi ha casos en els que passa.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *