Escriu aquí

Sobreviure a la selva de l’Eixample

Compartir

cues eixample

Un autèntic caos

Possiblement molts es facin aquesta pregunta, però segurament el principal aspecte de queixes es focalitza amb la circulació dels vehicles als carrers de l’Eixample, el qual no hi ha cap dia que qualsevol que vagi passejant pels carrers, no escolit el soroll del clàxon i fins i tot alguns insults per part dels conductors.

L’estrés, les presses, els nervis, la violència verbal… Són molts els problemes que veiem en el dia a dia, i els que en són veïns de ben segur que en són conscients. És per això que a la vegada, són moltes les queixes que arriben a l’Ajuntament per tal d’intentar solucionar aquests conflictes, cosa que també és cert que a dia d’avui s’està bastant lluny de trobar solucions ràpides i efectives que solucionin amb totalitat molts dels problemes de circulació que hi ha.

Diferents raons i situacions

Les llargues cues que es formen, poden ser possiblement una de les principals causes d’aquests problemes que parlem, però ara bé, llavors per què es formen o dit d’una altra manera, per què l’Ajuntament no ho pot solucionar?

Segurament això s’iniciaria amb un debat molt ampli amb una gran diversitat d’opinions, però els aspectes principals, són els que a nivell general causats pels paràmetres de ciruclació que hi ha en aquests carrers.

La gran afluència de vehicles, carrils bus i taxi que lògicament només poden ser ocupats per aquests, vehicles que estacionen en doble fila (tant els que ho fan en carrils com els que ho fan en les famoses cantonades de l’Eixample) i conseqüentment impedeixen l’òptima ciruclació.

La Guàrdia Urbana està bastant atenta que els cotxes no aparquin ni parin en zones que no està permés, com per exemple zones de càrrega i descàrrega. Tot i així, els problemes continuen estant presents, i com hem dit al principi de la noticia, els nivells d’estrés en el conductors supera situacions límit diàriament, especialment en aquestes hores prèvies a les vacances, on la gent té moltes ganes de marxar.

Així doncs, sembla que estem ‘condemnats’ a soportar tot el soroll que dia sí dia també, hi ha a l’Eixample. Durant els dies de vancances, es pot dir que la cosa es calmarà, però els que viuen i estan durant aquest mes d’agost, saben perfectament que a l’hora de la veritat això es quasi ben bé impossible.

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Següent