Escriu aquí

El pàrquing a Barcelona és el més car de tota Espanya

Compartir

parquing-barcelona

Segons un estudi realitzat per Wazypark, una app per trobar aparcament, Barcelona és la ciutat espanyola amb tarifa de pàrquing més cara. El preu mitjà per hora és de 3,13€, una xifra molt elevada.

Les zones més cares són la zona de Ronda d’Universitat i el carrer Calvet, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, on estacionar el nostre vehicle ens pot costar fins a 6 euros la hora. En canvi, les zones més econòmiques són el barri de Gràcia, on el preu més baix és de 0,84€ per hora, i el districte de Sant Martí, als voltants de la Plaça de les Glòries, on per 1 euro podríem tenir el cotxe aparcat durant una hora.

Barcelona supera en 33 cèntims (un 10,55% més) a Madrid (2,80 euros la hora), la segona ciutat amb el preu més elevat.  Completa el top 3 València, on la mitjana se situa en 2,69 euros per hora estacionada. Després trobem altres ciutats importants com Còrdova (2,39 € / h), Palma de Mallorca (2,37 € / h), Bilbao (2,18 € / h), Saragossa (2,07 € / hores ), Múrcia (2,03 € / h), Les Palmes de Gran Canària (2,02 € / h) i Sant Sebastià (2 € / h).

Una mostra més de l’alt cost que suposa circular en cotxe per la capital catalana, que cada vegada busca impulsar el transport públic i els vehicles no contaminants.

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *