Escriu aquí

Compartir

TuroPark

Si fa unes setmanes parlavem sobre els canvis i remodelacions que es produïen al Turó Park de Sarrià, avui tractem un altre tema relacionat amb el mateix parc, el qual ha generat molta diversitat d’opinions per part dels veïns i d’aquells que acostumen a freqüentar el lloc públic.

Nova norma amb polèmica

El dilema aquest cop és que des de la setmana pasada, l’Ajuntament ha posat en marxa una nova norma dins del Turó Park, en què ha prohibit l’entrada dels gossos, una activitat que acostumaven a fer molts dels que utilitzaven el parc com a zona d’esbarjo, on aprofitaven per passejar les seves mascotes.

És cert que en els últims mesos el parc ha tingut problemes de manteniment, on la brutícia, les males olors i la falta de cuidats han predominat el dia a dia del parc, cosa que ha provocat prèviament moltes queixes per part dels veïns, on l’estància al parc no era del tot comfortable.

Els gossos, protagonistes del problema

Una de les raons que ha valorat l’Ajuntament que eren les causants han sigut els gossos, per aquesta raó de forma sobtada han decidit prohibir la seva entrada, però alhora habilitar un nou espai exclusiu habilitat pels animals a la nova àrea de Jardins de Piscines i Esport.

Dues bandes amb diversitat d’opinions

D’aquesta manera s’han esdevingut les múltiples opinions dels usuaris entre les quals n’hi ha de tots els colors. Els que assistien al parc amb els seus gossos, lògicament de manera genèrica estan totalment en contra amb la nova normativa, la qual refusen completament i a més, la majoria d’ells continuen portant el seu gos al Turó Park, sense importar-los gaire el que pugui dir l’Ajuntament.

Per altra banda estan els que aproven amb totalitat la prohibició dels gossos al parc, on majoritàriament predominen els que van al parc a passejar i els pares i mares que van amb els seus fills, on els preocupa la integritat dels menuts ja que molts afirmen que un cop dins el parc, els amos deixen lliures als seus gossos sense la seva corretja homologada. Cal recordar que aquest és un problema bastant comú a molts parcs de Barcelona, on és bastant fàcil trobar a gossos corrents i els seus amos corresponents a una certa distància, sense poder controlar amb total firmesa el que pugui fer la seva mascota.

 

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *