fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Barcelona, la ‘ciutat eternament turística’

Compartir

turistes barcelona

La ciutat desitjada

Com ja hem parlat en més d’una ocasió, cada any la ciutat de Barcelona rep més milions de turistes, fet que la converteix en un dels destins turístics preferits amb més turistes a nivell europeu i mundial.

És per això que la ciutat, s’ha anat preparant amb el pas del anys, fet que l’ha convertit en una ciutat acomoda i predisposada a ser una autèntica ciutat turística, no només a nivell organitzacional i infraestructural, sinó també a nivell social, ja que els propis ciutadans, ja estan acostumats a nivell general a rebre aquest tipus de visitants.

Números rècord

Ara, que estem havent entrat al mes d’agost, podem fer un primer anàlisi de com està anant aquest estiu l’activitat turística que es produeix a la capital catalana. Més enllà dels aspectes econòmics que aquest sector (conegut com a sector terciari) aporta al PIB del país, comporta a un aspecte promocional, que cada any, fa més coneguda a Barcelona a nivell mundial, amb la qual cosa provoca un efecte dominó que comporta que s’augmentin els turistes any rere any. Al menys així, és com portem durant tot aquest temps.

El cas és des que ha començat el període de vacances d’estiu (ho consideraríem a partir del dia 21 de juny), les visites turístiques a la ciutat han augmentat de manera molt considerable. Com fan les fonts que analitzen les dades, ho comparen respectivament amb l’any anterior, és a dir, les dades que s’informaran a continuació, resulten ser respecte l’any 2017.

Efectes directes

D’aquesta manera, cal dir que l’activitat turística ha augmentat més d’un 6%, amb la qual cosa comporta a que s’han rebut aproximadament mig milió de turistes més en aquestes dates respecte les de l’any passat.

En termes generals, s’ha de reconèixer que resulta ser un aspecte positiu per l’activitat econòmica del país, ja que aporta un 90% del PIB que es produeix al país. Lògicament, el turisme rep les seves crítiques i té els seus detractors, però en cap cas ningú pot dubtar que d’una manera o una altra, és el primer o segon factor que més benefici econòmic aporta, no només a Barcelona sinó també a Catalunya.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent